Publicatie SC 02

Het tweede nummer van het DeFKa Research SC Magazine is uit. 

Het thema – Iconen & Idolen – wordt verbeeld en beschreven in 18 verschillende bijdragen. Variërend in vorm tussen uitvergrote idealisering, actuele beeldenstormen en filosofische reflectie. Daarnaast enige aanvullende informatie over kunst en wetenschap. Formaat A4, 162 blz., ISBN 9789464182552, winkelprijs € 34,00.

Met bijdragen van Arnoud Holleman & Gert Jan Kocken, Hans van Houwelingen, Albert Van Der Weide, Ton Mars, Sara van Leeuwen, Jack Engelbrecht, Anja Sijben, Anthony Litjes, Gea Koopman, Atelier 10, Edith Cammenga, Yvonne de Grazia, Jan Coenen, Jeanny van Lieshout, Jarik Jongman, Berend Vis, Martin Draax, Gert Wijlage.

De Research Magazines behandelen per uitgave een bepaald thema dat belangrijk is binnen de beeldende kunst en artistiek onderzoek. Uitgangspun is: Archivering van Hedendaagse Kunst. Het eerste nummer heeft als thema – Montage. Het derde nummer wordt verwacht april 2021 en concentreert zich op – Humor, Ironie en Parodie. Voor vragen, mail info@defka.nl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s