SC03 recent verschenen


Zoals aangekondigd is het derde nummer van het DeFKa Research SC Magazine, thema Humor, Ironie & Parodie, begin april gepubliceerd. Met bijdragen van Ineke Wertheim, Martina Dal Brollo, Mitchel Peters, Guda Koster & Frans van Tartwijk, Kees Koomen, Martijn Engelbregt, John Körmeling, Erik van Maarschalkerwaard, Feiko Beckers, Anthony Litjes, Balta, Sara van Leeuwen, Anno van der Heide, Albert Van Der Weide, Chris Timmers, Paraskevi Frasiola, Jeanny van Lieshout, Maurice Vanesch (Tist-Es), Kitty Korver, Marlieke Overmeer, Jan Paul Kruimel, Willem van Albeslo, Jacques Blommestijn, Frank van der Linden en Bert Staal.

Het SC03 telt 178 pagina’s en is overal, in de reguliere boekhandel en online, verkrijgbaar met het ISBN 9789464350470. Prijs € 36,50. Een korte impressie van de inhoud staat op https://www.youtube.com/watch?v=NFLLi3_ch1w

Medewerkers en abonnees krijgen het spoedig toegestuurd, mede afhankelijk van bezorgdiensten. Een fysieke presentatie met performances, toelichtingen en beeldend werk hebben we, wegens coronamaatregelen, moeten uitstellen tot nader orde. Wel vindt in april een officiële overdracht plaats van een exemplaar aan de Stripmaker des Vaderlands, Herman Roozen. Meer info: info@defka.nl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s