04. Verwacht

Magazine SC04 is bijna klaar. We verwachten het volgende week te kunnen publiceren. Het gaat om totaal 25 bijdragen waarvan – naast een enkel historisch overzicht – de meesten bestaan uit een persoonlijk, essayistisch, beeldverhaal met ‘souvenirs’ uit het eigen oeuvre. Het accent valt daarbij geregeld op het benoemen en overdragen van een gezamenlijke, met anderen gedeelde, ervaring.

Helaas is het, vanwege Covidmaatregelen, weer bijzonder lastig geworden een openbaar evenement te organiseren. We houden het daarom voorlopig bescheiden met een kleine publieke presentatie. 

De advertentie voor het volgende nummer SC05 (!) met het thema Decoratie, Ambacht&Design, is reeds verschenen in De Witte Raaf en komt binnenkort in BK-info. We hopen volgend jaar april een feest te kunnen geven.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s