SC04 nu publiek 

Zoals aangekondigd is het vierde nummer van het DeFKa Research SC Magazine, thema Souvenir&Residu, zojuist verschenen. Het magazine bestaat uit essayistische teksten, tekeningen, foto’s en ander documentair materiaal, thematisch vanuit een beeldend perspectief bezien.

Aan deze uitgave werkten mee: Anthony Litjes, Albert Van Der Weide, Chris Timmers, Jeanny van Lieshout, Maurice Vanesch (Tist-Es), Kitty Korver, Marlieke Overmeer, Erik van Maarschalkerwaard, Valerie van Leersum, Kees Koomen, Peter Verboom, Marc Schepers en Peter Stuyck, Berend Vis, Joost Post, Anoushka van Velzen, Marlieke Overmeer, Andrea Stultiens, Ellert Haitjema, Josephine Laurier, Wim Hooghwinkel, Vincent van Oss, Kunst/Werk. 

Het SC04 telt 140 pagina’s en is overal, in de reguliere boekhandel en online, te bestellen met het ISBN 9789464481761. Prijs € 27,50 Een korte impressie van de inhoud:  


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s