Brains : Framed

Onder de deelnemers aan de nieuwe uitgave SC05 van ons magazine bevindt zich de kunstenaar Peter van der Weij. In de flits-solopresentatie Inkism toont hij bij DeFKa Research deze week van 13-20 februari (2022) twee series tekeningen onder de titels Brains en Framed. Peter produceerde ter gelegenheid van deze tentoonstelling ook nog een apart essay ‘Carbontivity’. Een erg leuk A6-boekje over de globalisering van het koolstofatoom.  Kom kijken op Dinsdag 15 februari 13-16 uur, Donderdag 17 februari 13-16 uur, Zaterdag 19 februari 13-17 uur, Zondag 20 februari 13-17 uur.    


Tijdens de opening afgelopen zondag in besloten gezelschap was er een muzikale performance van Hansko Visser met gedichten uit zijn nieuwe bundel ‘wuivend en buigend’, uitgegeven door Petrichor, Deventer. Zie ‘overig nieuws (9)’.

De nieuwe uitgave DeFKa Research SC05 met het thema Decoratie, Ambacht&Design verschijnt in april 2022. Info: defka@kpnmail.nl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s