NietAlles in de boekenweek 

Het zesde nummer van de SC magazines komt eraan, in April. Maar eerst doen we vanwege de Boekenweek 2023 een drietal Open Dagen op 14, 15 en 16 maart. 

Naast ons onderzoeksverslag in boekvorm DeFKaHaven tonen we een keuze uit de boekencollectie en nieuwe aanwinsten, zoals de Almanach Der Blaue Reiter, Renée Steenbergens’s De Kunst van Anders, Awatermagazines, Hardhoofdkunstdrukken, uiteraard de Research SC magazines tot nu toe en andere kunstenaarsuitgaven. Daaromheen exposeren we fotoprints en korte kunstfilms. Als speciale gast nodigden we Richard Lahuis uit om zijn project Valid Values mee te nemen. Dit foto-project draait om het thema Democratie en vrijheid van informatie, om ‘a balanced view’ met als centraal voorbeeld de politieke vervolging van Julian Assange. Het wordt begeleid door een catalogus en de recente publicatie (nov.2022) van Stefania Maurizi: Secret Power WikiLeaks and its Enemies. Met deze presentatie lopen we tevens vooruit op de Maand van de Filosofie in April: “Weerloos en Waardevol”.

Open Dagen gedurende de Nationale Boekenweek: dinsdag t/m donderdag 14, woensdag 15 en donderdag 16 maart. Van 11.00 tot 15.00 uur. Venue: C.T.Storkweg 2C, 9403 AG, Assen. Info@defka.nl


——— ———

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s