Presentatie SC06 – Drijfhout

Op zondagmiddag 30 april om 15.00 uur presenteren we het nieuwe nummer van de DeFKa Research Magazines. In dit zesde nummer publiceren we 19 artikelen, tekst en beeld, onder het concept ‘Drijfhout’. Letterlijke en metaforische interpretaties van dit thema maken het een afwisselend, filosofisch en activistisch, geheel. Met bijdragen van Koos Roseboom, Ez Silva, Idris Sevenans, Vroegop/Schoonveld, Pieter Immenga, Kitty Korver, Anthony Litjes, Ad van Rosmalen, Jeanny van lieshout, Margriet van Weenen, Berend Vis, Iede Reckman, Johan van der Dong, Liesbeth van der Zee,Ralph Brodruck, Tanja van Abbema, Maurice Vanesch, Kees Koomen, Albert Van Der Weide.

We nodigen u uit om op 30 april deze presentatie bij te wonen. Een aantal medewerkenden zullen aanwezig zijn voor een toelichting en uiteraard is het magazine ook te koop. Men is welkom en ook degenen die geïnteresseerd zijn in de DeFKa-collectie nodigen we van harte uit.

DeFKa Research, C.T.Storkweg 2C, 9403 AG Assen

info@defka.nl  –  defkaresearch.com  –  0592 315316

——- + ——-

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s