Souvenir de Flora

Nogmaals Attentie: tijdelijk nieuw email adres is defka@kpnmail.nl, dit in  verband met netwerkstoring vaste adres (info@defka.nl)

Reznik

Tussen de verschillende locaties van Spread Zinefest door konden we gelukkig ook nog naar de Noorderlicht manifestatie en dat maakte de bezoeken aan Groningen in de derde week van september extra bijzonder. In de Akerk klonk de multimedia installatie van het collectief ARK, Lawki-Now, imponerend, vooral vanwege de koorzang. Visueel attractief was de vitrine van Flora Reznik waarin traag maar gestaag blauwe druppels een landschap signaleerden. Van Flora mochten we een boekje meenemen over het lidteken van haar broer. Want ja, we willen het echt bewaren.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s