Uit pakken

De deadline voor inzending van artikelen voor het magazine SC 02 is verlopen. We hebben bijna alles binnen en wachten nog op een tweetal bijzondere bijdragen. Hierna volgt het uiteindelijke vormgeven van de publicatie. Verwachte datum van uitgave is november 2020. We zullen dat op deze plek uiteraard tijdig specificeren. In de aanloop naar de presentatie zijn we overgegaan tot aankoop van de Warburg Bilderatlas Mnemosyne, aansluitend bij het thema Iconen & Idolen.

Introductiefilmpje in de aanloop naar het tweede nummer van het DeFKa Research SC magazine, met het thema Iconen & Idolen. 

Uitgave november 2020.

Duur: 2’54’’

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s